Film en montage: Vincent Schiphorst

Over Nadine de Ruiter


Wat anderen over haar zeggen (en daar wordt ze best blij van!)...

Nadine de Ruiter is in 1 woord geweldig! Je krijgt de meest leuke en spontane foto’s dankzij haar. Wij hebben prachtige foto’s van onze trouwdag ontvangen. Erg waardevol.


Janneke Huisman

foto van trouwalbum gemaakt door Nadine de Ruiter

Voor mijn ouders gingen mijn zus en ik op de foto. In het verleden hadden we dit al eens ergens anders gedaan, maar hier hadden we, kun je gerust zeggen, een kater aan over gehouden. Op donderdagavond gingen we naar de studio van Nadine. Bij aankomst was er direct een klik met haar. Ze is enthousiast, spontaan en weet je op je gemak te stellen. Ook is ze een goede in haar werk en pas als iedereen tevreden is is de foto geslaagd. Eigen ideeën kun je ook zeker bij haar kwijt. Wil je iets moois waar je met veel plezier op kunt terug kijken is Nadine zeker een aanrader!


Nicoline

roze stip

De klik op het juiste moment met als resultaat een fantastisch plaatje dat het gevoel van dat moment weer oproept! Maar ook laten zien dat iets van zichzelf mooi is en dat er verder weinig franjes nodig zijn. Een lieve persoonlijkheid en in staat om een kritische blik te werpen op eigen werk en creativiteit! Werken met passie en mensen fantastische herinneringen bezorgen!


Rixt Pietersma

Ik vind jou foto’s kwa style romantische. Doeltreffend en erg uniek. Er zit een karakteristieke sfeer in jou foto’s. Een foto met net dat kleine beetje meer.


Roelien Dijkstra

turqoise stip

Spontaan en vrolijk. Top! Geniet dagelijks en mijn gasten ook van jouw foto’s


Henny Oostenbrink

Nadine, Jij kan de mensen toch mooi laten stralen op de foto en laten zien hoe mooi de mensen zijn ! Echt top!


Natasja de Jong

Briljant, sprankelend, universeel, puur, Soul photography , fun!


Jenny Hoekstra

stip in kleur van Nadine de Ruiter

Bewaren

Scherp, met alle magie voelbaar in de herinnering of van het verhaal die het oproept.


Vera te Winkel